Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Gaļa
  • Liellopa gaļa
  • Liellopa cannelloni ar šampinjonu bešamela mērci
Liellopa gaļa, Maltā gaļa, Pasta (makaroni), Sēnes
July 27, 2015

Liellopa cannelloni ar šampinjonu bešamela mērci

DSCN0565

Ģimenes pusdienām, ciemiņu pusdienām… Katram gadījumam, kad ēdāji ir daudz, jo ar trīs cannelloni ir pietiekami, lai paēstu, it īpaši, ja ir pagatavoti arī salāti un ir ieplānots saldais. Standarta cepamajai plātij visi daudzumi būtu jāreizina ar trīs.

Cannelloni: 0,5kg liellopa maltā gaļa, 1 vidējs sīpols, 2 daiviņas ķiploks, 50g rīvmaize, 1ēd.k. kaltētas raudenes, 2 olas, 2 ēd.k. rīvēts Parmezāna siers, sāls, malti melnie pipari, 1 ēd.k. tauki, 15 cannelloni 

Sīpolus smalki sakapā un liek cepties iepriekš pannā izkausētos taukos, līdz tie caurspīdīgi un sāk kļūt zeltaini. Pievieno malto gaļu un sasmalcinātu ķiploku. Maisot cep līdz gaļa sāk brūnēt. Pievieno raudeni, sāli un piparus pēc garšas. Atdzesē.

Pievieno rīvmaizi un viegli sakultas olas, sieru. Visu vienmērīgi izmaisa un pilda trubiņās, kuras izkārto cepamtraukā.

Mērce: 4 ēd.k. sviests, 300g šampinjoni, 1tk svaigs timiāns, 100g sīpoli, 3 daiviņas ķiploks, 4 ēd.k. milti, 700ml piens, 1/2tk sāls, muskatrieksts, rīvēts Parmezāna siers

Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Lēzenā katliņā izkausē sviestu, liek cepties sēnes – maisot karsē, līdz sāk brūnēt. Pievieno sakapātus sīpolus un ķiplokus, turpina maisot cept, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievieno timiānu, miltus un izmaisa. Maisot pakāpeniski pievieno pienu, pierīvē nedaudz muskatriekstu, pieliek sāli un uzkarsē līdz mērce sāk burbuļot. Pārlej sagatavotajiem Cannelloni, pārkaisa ar nelielu daudzumu siera.

Uzkarē cepeškrāsni līdz 180C un cep visu 35minūtes, līdz mērce burbuļo un virsiņa sākusi apbrūnēt.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
cannellonimakaroni ar malto gaļupildīti makaronišampinjonu mērce

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here