Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Salāti
  • Kāļu salāti
Salāti
28 October 2012

Kāļu salāti

Kāli parasti iemaisa sautējumā, varbūt iegriež zupā, uztaisa karbonādi vai sarīvē svaigā veidā kopā ar citām saknēm svaigajos salātos. Tomēr tas ļoti labi der sakņu rosolā, kā arī citos līdzīga tipa salātos.

1 neliels kālis, 3 ēd.k. konservēti zaļie zirnīši, 100g vārīta teļa gaļa, 4 ēd.k. majonēze, sāls, pipari

Kāli nomazgā, liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra līdz gatavs (gatavību pārbauda iedurot nazi – tam brīvi jāiedurās). Kad gatavs, atdzesē, nomizo un sagriež kubiņos. Tāpat sagriež gaļu. Sajauc kāli, gaļu zirnīšus un majonēzi. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here