Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Ceptie gardumi
  • Kūkas un tortes
  • Cukura-sviesta krēms
Kūkas un tortes, Padomi, Receptes
2August 3, 2018

Cukura-sviesta krēms

Cream roseKrēms, kas īsti nederēs kā kūkas pildījums, toties lieliski izpildīsies kā masa, ar kuru apsmērēt kūkas ārpusi, kā arī dekorēšanai ar uzgaļiem. 

500g pūdercukurs, 250g mīksts sviests, 3ēd.k. piens, 1tk vaniļas cukurs

Sviestu kārtīgi saputo ar elektrisko mikseri, tādēļ tam jau sākotnēji jābūt pavisam mīkstam. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru kopā ar vaniļas cukuru, puto ~2-3minūtes maksimālajā ātrumā. Pievieno pienu un turpina putot ne mazāk kā 5 minūtes, līdz masa ir kļuvusi viegla, gaisīga.

  • Līdz izmantošanas brīdim jāapklāj ar pārtikas plēvi, lai neizžūst
  • Ledusskapī uzglabājams ~1 nedēļu
  • Var pievienot želejveida pārtikas krāsvielas
  • Var pievienot dažādu garšu esences
  • Dotais daudzums pietiekams 24cm diametra kūkas dekorēšanai
  • Gatavai var pievienot kausētu un atdzesētu melno šokolādi (~120g)
Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share

Post navigation

Previous Post
Next Post

Comments

  1. Pingback: “Red Velvet” kūka | LāDE
  2. Pingback: No kāda sviesta labāk gatavot krēmu ar ko dekorēt kūku? | LāDE

Comments are closed.

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here