Gaļas pankūkas, tāpat kā Makaroni pa flotski mūsu mājās top, kad tiek vārīta zupa. Kaut kā iegājies, ka tiem tiek izmantota zupā vārītā gaļa un tieši liellopa gaļa. Tāpēc ar šķību aci skatos uz visiem, kas mēģina iestāstīt, ka garšīgu gaļas pankūku vai augstāk minētos makaronus var iegūt izmantojot cūkas malto gaļu.
2 porcijas plānās pankūkas, 400g liellopa gaļa, 1 sīpols, 2 cieti vārītas olas, 1tk cukurs, sāls, 100g sviests
Liellopa gaļu izvāra un samaļ. Sīpolu nomizo, sakapā. Olas noloba un smalki sagriež. Pannā izkausē sviestu, apcep tajā sīpolu. Pievieno sāli un piparus, malto gaļu. Visu maisot izkarsē. Liek traukā atdzist, pievieno kapātās olas.
Pankūkas vidusdaļā liek ēdamkaroti gaļas pildījuma. Vienu malu pāroka pāri, tad abas sānu malas. Pieturot maliņas, sainīti ietin ceturtajā malā. Pirms pasniegšanas sviestā apcep brūnas.
Comment
Comments are closed.