Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Gaļa
  • Liellopa gaļa
  • Garšvielās cepta liellopa gaļa
Liellopa gaļa, Uzgriežamie
July 27, 2015

Garšvielās cepta liellopa gaļa

MK skaistuma kūre ir ieviesusi izmaiņas visā manā ēdienkartē. Kādreizējo našķošanos ar vārītajām desām un špricētajām veikala gaļām nu aizstāj našķošanās ar pašceptu vai vārītu gaļu. Tā kā jāsamazina arī sāls patēriņš, vairāk esmu sākusi lietot asākas garšvielas.

400g liellopa mīkstums (ap 5cm biezs), 1ēd.k. zaļā karija pasta, 1ēd.k. Tandoori masala, 1tk kumins

Garšvielas sajauc un ierīvē gaļā. Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā līdz izveidojas garoziņa un iedurot ar nazi sula iztek dzidra un caurspīdīga.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here