Tags

, ,

Ooooo, kas par krāsu! Diezgan ineteresanti un cerams veselīgāk kā parastas pankūkas, jo pilgraudu milti vienmēr ir labāka izvēle kā baltie, bet spināti skaitās dzelzs avots. Lai nu kā, ir vērts pamēģināt!

1gl piens, 3 olas, 150g spināti, 12 ēd.k. pilngraudu kviešu milti, 70g siers, sāls, cukurs, eļļa/sviests cepšanai

Spinātus sablenderē ar pienu. Olas saputo ar miltiem, sāli un cukuru, sajauc visu kopā. Cep pankūkas – apcep no vienas puses, apgriež otrādāk, pārkaisa ar rīvētu sieru. Noloka pretējās malas uz vidu un apcepina no abām pusēm, lai siers izkarst un izkūst.

No dotajiem daudzumiem sanāk 15 pankūkas 15cm diametrā.