Cream roseKrēms, kas īsti nederēs kā kūkas pildījums, toties lieliski izpildīsies kā masa, ar kuru apsmērēt kūkas ārpusi, kā arī dekorēšanai ar uzgaļiem. 

500g pūdercukurs, 250g mīksts sviests, 3ēd.k. piens, 1tk vaniļas cukurs

Sviestu kārtīgi saputo ar elektrisko mikseri, tādēļ tam jau sākotnēji jābūt pavisam mīkstam. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru kopā ar vaniļas cukuru, puto ~2-3minūtes maksimālajā ātrumā. Pievieno pienu un turpina putot ne mazāk kā 5 minūtes, līdz masa ir kļuvusi viegla, gaisīga.

  • Līdz izmantošanas brīdim jāapklāj ar pārtikas plēvi, lai neizžūst
  • Ledusskapī uzglabājams ~1 nedēļu
  • Var pievienot želejveida pārtikas krāsvielas
  • Var pievienot dažādu garšu esences
  • Dotais daudzums pietiekams 24cm diametra kūkas dekorēšanai
  • Gatavai var pievienot kausētu un atdzesētu melno šokolādi (~120g)