Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Citi ēdieni
  • Ātri gatavojams
  • Pildītas portobello sēnes
Ātri gatavojams, Cūkgaļa, Sēnes
July 27, 2015

Pildītas portobello sēnes

portobelloPortobello un arī šampinjoni pildītā veidā manā galdā parasti tiek celti kā uzkodas – mazas jaukas podziņas piepildītas ar garšvielotu sieru. Tomēr tās var būt arī lielisks pamatēdiens!

2 lielas portobello sēnes, 50g Čedaras siers, 1 neliels sīpols, 1/4 sarkanā paprika, 1 ola, 4ēd.k. saldais krējums, 10 šķēlītes vītināts bekons, 1tk eļļa

Sausas sēnes pārbauda, notīra iespējamos netīrumus. Izgriež kātiņus, izņem lapiņas. Sīpolus nomizo un sagriež pusripās. Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus nelielā karstumā. Sēņu kātiņus sakapā salmiņos, papriku sagriež stienīšos. Tiklīdz sīpoli ir apcepušies caurspīdīgi un sāk brūnēt, pievieno sēnes, papriku un viegli apcep. Visu nedaudz atdzesē.

Bļodā sajauc sacepto dārzeņu maisījumu ar rīvētu sieru, saldo krējumu un olu. Sēnes novieto uz ar cepampapīru izkla’tas plāts un pirlda ar sagatavoto maisījumu. Pa virsu izvieto rozītēs satītas bekona šķēlītes.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220C, liek sēnes cepties vidējā nodalījumā uz 25 minūtēm.

Lai cik dīvaini nebūtu, bet šādā kombinācijā ēdiena sastāvdaļas vienlaicīgi ir arī tā garšvielas – sīpoli un paprika kopā ar kūstošo sieru nodrošina lielisku garšu un vienlaicīgi saglabā sēnes garšu. Tie aiztur un uzsūc no bekona tekošos tauciņus un tādejādi arī kļūst pietiekami sāļi.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
pildīti šampinjoniportobellosēnessēņu ēdieni

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here