Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Padomi
  • No kāda sviesta labāk gatavot krēmu ar ko dekorēt kūku?
Padomi
July 11, 2016

No kāda sviesta labāk gatavot krēmu ar ko dekorēt kūku?

buttercream_roseŠāds jautājums man bija parādījies statistikā pie meklējumiem. Tad nu dalos pieredzē!

1. Vislabāk no svaiga, pārbaudīta un īsta lauku sviesta. Nesālīta un nekādā veidā neuzlabota piemēram ar mākslīgu dzeltenu krāsvielu.

2. Tā kā 1.punktā minēto sviestu ir grūti atrast un sanāk dārgi, jāpērk paciņu sviests – ar iespējami augstāku tauku procentu, nesālīts.

3. Pagaidām vienīgais, kurš nav jocīgi uzvedies, ir Valmieras zilajā paciņā. Citus nav izdevies atlaidināt tā, lai putojot nepaliktu kunkuļi. Turklāt no šī sviesta taisītajiem krēmiem nav margarīnainas piegaršas, kura mēdz būt citiem, it kā tīrajiem, sviestiem.

Ko nevajag izmantot krēmu gatavošanā?

1. Margarīnu – nevienu un nekādu. Garša nekāda, turklāt krēmam pēc dekorēšanas vēsumā ir jāsastingst. Margarīns jau ir ražots tā, lai izvelkot no ledusskapja būtu viegli smērējams, tātad mīksts.

2. Piena un augu tauku maisījumus. Skat, 1.punktu. Nevienam negaršo krēms, kas pa muti slīd kā ieziepēts – tieši tādu efektu dod visi sviesti, kam klāt eļļa.

Klasisks vārītais sviesta krēms

Cukura-sviesta krēms

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
krēms tortēmsviesta krēms

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here