Kārtainā mīkla jau sen vairs kā nav ne sarežģīti, ne darbietilpīgi gatavojama. Vienkārši ieej veikalā un nopērc paciņu ar saldētām plāksnēm, atlaidini un lieto. Te nu mazas jaukas uzkodmaizītes ar picas aromātu un garšu.

1 plāksne saldētās kārtainās mīklas, 1 ēd.k. tomātu pasta, 1 šķēle žāvēta gaļa, 1 ēd.k. kapāti sīpoli, 20g lbi kūstošs siers, šķipsna oregano un bazilika, ola pārsmērēšanai

Plāksni atlaidina un parullē nedaudz lielāku.

Atstāj 1cm maliņu gar garāko malu, pārējo mīklu pārsmērē ar tomātu pastu. pārsmērēto daļu pārkaisa ar sakapātu gaļu, sīpoliem, pārrīvē sieru, pārkaisa garšvielas. Sarullē sākot no garākās apsmērētās malas. Brīvo maliņu nosmērē ar sakultu olu (lai rullītis nenāk vaļā). Ar asu nazi rulli sagriež 12 šķēlēs, liek uz ar cepampapīru izklātas plāts plakaniski, pārziež ar olu un cep 200 grādos līdz maizītes uzpūtušās un kļuvušas zeltainas.