Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Citi ēdieni
  • Ātri gatavojams
  • Sliņķu vakariņas
Ātri gatavojams
July 27, 2015

Sliņķu vakariņas

Citreiz ir tāds slinkums kaut ko darbietilpīgi gatavo brokastīs vai vakariņās, ka izlīdzos ar ātriem un vienkāršiem paņēmieniem. Viens no tiem – vienkāršā omlete.

4 olas, 4 cīsiņi, sauja zaļie zirnīši, 4ēd.k. auksts ūdens vai piens, 4ēd.k. kausētais siers, zaļumi, sāls

Olas saputo ar sāli un ūdeni vai pienu. Uz pannas sakarsētā taukvielā apcep zaļos zirnīšus un ripiņās sagrieztus cīsiņus. Pārlej ar saputoto olu, pārliek vāku un samazina karstumu līdz minimumam. Cep līdz omletes virspuse sarecējusi. Pārliek šķīvī, blāvo pusi pārsmērē ar kausēto sieru un pārkaisa ar zaļumiem.

Vēl viens no slinkajiem ēdamajiem ir hotdogi. Nav nekā vienkāršāka šajā pasaulē – nopērc bulciņas, cīsiņus, mērces un aidā!

Iepakojums ar hotdogu bulciņām, atbilstošs skaits cīsiņu, mērces pēc gaumes, piedevas

Te nu neizplūdīšu piedevu uzskaitījumos, jo ēdamais no sērijas ja jums mājās nekas nav, parakņājaties ledusskapī – derēs gan aizstavējies paprikas gabaliņš, lečo pārpalikumi, siera kriksis vai parasts sīpols. Visu izšķir gaume un iespējas.

Bulciņas gareniski iegriež, vienu malu atstājo nepārgrieztu. Atvērumā liek cīsiņu un gatavas bulciņas sakārto cepešpannā. Liek krasnī uz 10 minūtem, līdz desas izkarsušas un maizīte kraukšķīga. Kamēr silts, kārto piedevas, pārlej ar mērcēm un gatavs ir.

Arī bērnu pasākumiem noderēs – siltajās maizītēs katrs pats pēc savas izvēles var sakombinēt labumus. Šādā gadījumā gan labāk katru maizīti pirms sildīšanas ielikt folijas laiviņā – tā palīdzēs uztvert krītošo pildījumu un mērci ēdot, kā arī bērniem atgādināt veco labo nosaukumu – zemūdene.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
cīsiņiēdieni bērniemhotdogsomletezemūdene

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here