Tā kā esmu nobriedusi nomest kādus pāris kilogramus, pievēršos liesai ēšanai. Kas var būt liesāks par tvaicētiem dārzeņiem un vistu?
1 vistas fileja, šķēle kāļa, šķēle selerijas saknes, 3 ēd.k. tomātu pārslas, 2 ēd.k. paprikas pārslas, 4 ēd.k. dilles
Tā kā speciālā tvaicējamā katla man nav, tad izlīdzos tradicionāli – caurduris ielikts palielā katlā, kurā ieliets nedaudz ūdens. Vistas fileju pamatīgi ierīvē ar sasmalcinātām dillēm, saknes nomizo, sagriež stienīšos un liek caurdurī. Pārkaisa ar tomātu un paprikas pārslām, tvaicē kamēr dārzeņi mīksti.
Un viss – gatavs kādās 30min faktiski neko nedarot un nepiepūloties.