Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Dārzeņi un augļi
  • Kabači un cukini
  • Kabaču pankūkas
Kabači un cukini, Pankūkas, Receptes
August 3, 2018

Kabaču pankūkas

Kādreiz kabaču pankūkas taisīju pēc vecas Ņ.Masiļūnes receptes, tomēr tās vairāk bija pankūkas ar kabačiem, nevis kabaču pankūkas. 

300g kabaču bez sēklām, 2 ēd.k. rupja maluma  (pilngraudu) milti, 1 ola, sāls, eļļa cepšanai

Kabačus sarīvē uz smalkās rīves, pievieno olu, miltus, kārtīgi izmaisa. Uz pannas sakarsē nedaudz eļļas, ar karoti liek kabaču masu, izlīdzina un cep no abām pusēm brūnganas. Gatavas pārkaisa ar sāli pēc vajadzības. Pasniedz ar krējumu vai svaigo sieru.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
cukinikabaču ēdienipankūkas

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here