Skip to content
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti

Mājas sirds

par visu un neko
  • Home
  • Receptes
  • Citi ēdieni
  • Ātri gatavojams
  • Vistas un kartupeļu sautējums
Ātri gatavojams, Kartupeļi, Putna gaļa
July 27, 2015

Vistas un kartupeļu sautējums

Chicken_stew

Ātrs, vienkāršs sautējums pannā ar vieglu sinepju garšu un maigu, sulīgu vistas fileju! 

500g vistas fileja, 1 ēd.k. milti, 1/2tk sāls, 1/4tk malti melnie pipari, 2 ēd.k. olīveļļa, 500g kartupeļi, 4 zariņi loki ar balto daļu, 250ml vistas buljons (var no kubiņa), 100g marinēti gurķi, 3 ēd.k. tomātu mērce, 1tk franču sinepes, 1tk graudu sinepes, 3 ēd.k. kapāti pētersīļi (pēc izvēles), 80ml ūdens

Dziļajā pannā ar uzkarsē eļļu. Vistas filejām nogriež taukus, plēves un sagriež tās divās daļās. Šķīvī sajauc miltus, piparus un pusi sāls. Vistu apviļā miltu maisījumā (lieko nokrata), un lielā karstumā cep no abām pusēm brūnu, aptuveni 5 minūtes. Noņem no pannas.

Kamēr cepās vista, nomizo kartupeļus, sagriež kubiciņos, sakapā lociņus. Pannā, kur bija cepusies vista, liek kartupeļus kopā ar lociņiem, ūdeni un atlikuši sāli. Maisot uzvāra, samazina karstumu līdz vieglai viršanai un, ik pa laikam apmaisot, sautē zem vāka apmēram 6 minūtes.

Gurķus sagriež plānās šķēlītēs un pievieno sautējumam kopā ar buljonu, tomātu mērci, sinepēm un strauji uzvāra. Maisot vāra 1 minūti. Vistu liek sautējumā, samazina karstumu un zem vāka sautē aptuveni 8 minūtes, līdz vista viscaur ir mainījusi krāsu.

Ja vēlas, beigās iemaisa kapātus pētersīļus.

Parādi to citiem:
Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
sautējumsvistas fileja

Post navigation

Previous Post
Next Post

Meklētājs:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Ātri gatavojams
Briseles kāposti
Burkāni
Ceptie gardumi
Cepumi un plātsmaizes
Citas
Citi
Citi
Citi
Citi ēdieni
Cūkgaļa
Dārzeņi un augļi
Dažādas maizītes
Dzērieni
Ekskursijas
Eksperiments
Filmas
Gaļa
Graudaugu ēdieni
Gurķi
Jēra gaļa
Kabači un cukini
Kāposti
Kartupeļi
Kēksi un mafini
Ķirbji
Konservējumi un marinējumi
Kūkas un tortes
Kultūra
Liellopa gaļa
Maltā gaļa
Mērces
Mini uzkodas
Mūzika
Nejēdzības
Nopietni
Padomi
Pankūkas
Paprika
Pasta (makaroni)
Paziņojumi
Pīrāgi un pīrādziņi
Puravi
Putna gaļa
Putras
Receptes
Rīsi
Sajūtas
Salāti
Saldie ēdieni
Selerijas
Sēnes
Sīkumi
Sirdij
Svētki
Testēju
Tievētājas atskaites
Tomāti
Tradicionāli ēdieni
Uzgriežamie
Uzkodas
Zivis un jūras veltes
Zupas

Seko man:

Egita tvīto

Invalid or expired token.

Tēmas

Mājas sirds

par visu un neko
Back to top
Proudly powered by WordPress | Theme: Memory by GretaThemes.
Mājas sirds
  • Sākums
  • Receptes
  • Egitas Virtuve
  • Tievētājas atskaites
  • Par mani / Kontakti
Add your widget here