Kopš bērnības atceros Roko kā visgaršīgāko torti.

Biskvītam: 6 olas, 3ēd.k. milti, 3 ēd.k. kartupeļu ciete, 3 ēd.k. cukurs

Pildījumam: 1 porcija vārītais krēms, 2 ēd.k. kakao, 7 gabaliņi marmelāde Gundega vai jebkura cita skāba citronu marmelāde, naža gals vanilīns, 2 ēd.k. apelsīnu džems, 2 ēd.k. konjaks, 2 ēd.k. vārīts ūdens

Katram biskvītam mīklu puto atsevišķi. 2 olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumiem pievieno 2 ēd.k. cukura un puto, kamēr masa gaiša, palielinājusies tilpumā un cukurs izkusis. Saputo olbaltumus stingrās putās. 1/3 olbaltuma pievieno dzeltenumu masai un vienmērīgi izcilā. Pievieno 1 ēd.k. miltus, 1 ēd.k. kartupeļu cieti, izmaisa. Iecilā atlikušās 2/3 olbaltumu, uzreiz lej ar cepampapīru izklātā formā un liek cepties 15 min 180° karstā cepeškrāsnī. Tāpat pagatavo pārējos divus biskvītus.

Vārīto krēmu sadala 3 daļās – 2 ēd.k. atliek malā, pārējo sadala divās daļās. Vienu daļu saputo ar kakao, otru ar vanilīnu. Marmelādi sagriež gabaliņos, iemaisa vanilīna krēmā.

Sajauc kopā apelsīnu džemu ar konjaku un ūdeni.

Liek kopā torti. Biskvītu no vienas puses apslaka ar apelsīnu-konjaka maisījumu, pārziež ar pusi marmelādes-vaniļas krēmu. Otru biskvītu apslaka no abām pusēm, liek virsū pirmajam un apziež ar otru pusi krēma. Trešo biskvītu apslaka ar atlikušo maisījumu no vienas puses, ar kuru to lieku uz pirmajiem diviem. Toti no visām pusēm apsmērē ar šokolādes krēmu un dekorē ar iepriekš atlikto balto krēmu.